| приятелството | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
dark_angel
Брой мнения : 45 Localisation : In the end.... Registration date : 03.06.2007
| Заглавие: приятелството Нед Юни 03, 2007 2:24 pm | |
| емммм....какво мислите за приятелството....като цяло какво е та за вас....имате ли истински фр-довее ? какво бихте направили за тях......това са най-вълнуващите ни въпроси ,нали? | |
|
| |
dark_angel
Брой мнения : 45 Localisation : In the end.... Registration date : 03.06.2007
| Заглавие: Re: приятелството Нед Юни 03, 2007 2:26 pm | |
| сега да отговоря.....лично за мен приятелството е най-ценното нещо....а истинските ми приятели са малко , но са смисъла на живота ми....ако трябва да съм честна за приятелите си давам всичко,даже това,което нямам | |
|
| |
Abi шоколадовата админка
Брой мнения : 330 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong... Emploi : admin Loisirs : music,fencing,painting,biology..:) Registration date : 01.06.2007
| Заглавие: Re: приятелството Сря Юни 06, 2007 8:15 pm | |
| ми за мен приятелството е страхотно нещо,много държа и обичам приятелите си и съм готова винаги да помогна в нужда..приятелите са за това,да бъдат заедно в добро и лошо.Лично аз смятам че имам няколко истински приятели..то се знае кои са..иначе имам мнного приятели,с които ми е забавно и познати. | |
|
| |
Бъфи Самърс
Брой мнения : 19 Age : 34 Registration date : 05.06.2007
| Заглавие: Re: приятелството Чет Юни 07, 2007 8:56 pm | |
| "Малко,но истински!" Това ми е девиза,когато става дума за приятелство и наистина го прилагам в живота.Приятелите-истинските ми,могат да се преброят на пръстите на едната ръка,но знам,че те са готови на всичко за мен,както и аз за тях.Готова съм дори да умра за приятел,стига да знам,че той е готов на същото за мен. | |
|
| |
Abi шоколадовата админка
Брой мнения : 330 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong... Emploi : admin Loisirs : music,fencing,painting,biology..:) Registration date : 01.06.2007
| Заглавие: Re: приятелството Пет Юни 08, 2007 5:11 pm | |
| Ами аз така и не схващам какъв е смисъла да умреш за приятел?Сякаш така ще му помогнеш?! | |
|
| |
Бъфи Самърс
| Заглавие: Re: приятелството Пет Юни 08, 2007 9:08 pm | |
| ами това имах предвид ,че ако се наложи ще умра за приятел,ако ще му помогна така,де! | |
|
| |
Abi шоколадовата админка
| Заглавие: Re: приятелството Пет Юни 08, 2007 9:17 pm | |
| еми точно това е..че няма как да му помогнеш със смъртта си..понякога го използвам в преносно значение но като се замисля...няма смисъл. | |
|
| |
Бъфи Самърс
| Заглавие: Re: приятелството Пет Юни 08, 2007 9:21 pm | |
| Понякога има смисъл.Зависи от ситуацията и дрън-дрън и бла- бла | |
|
| |
Abi шоколадовата админка
| Заглавие: Re: приятелството Пет Юни 08, 2007 9:27 pm | |
| ами..мога да кажа само -различни хора,различни мнения.. | |
|
| |
Бъфи Самърс
| Заглавие: Re: приятелството Пет Юни 08, 2007 9:31 pm | |
| много вярно казано | |
|
| |
Abi шоколадовата админка
| Заглавие: Re: приятелството Съб Юни 16, 2007 1:53 pm | |
| Да..много е хубаво да знаеш,че имаш някого,на когото може да разчиташ и да се доверяваш напълно и да се разбирате прекрасно. | |
|
| |
Tru ясновидката Тру
Брой мнения : 57 Registration date : 02.06.2007
| Заглавие: Re: приятелството Съб Юни 16, 2007 8:08 pm | |
| Какво ли е за мен приятелството?!? Незнам! Можеби нещо което не мога да определя с прости думи! Нещо което те кара да живееш, нещо което пазиш като "очите" си! Незнам нямам нужните думи, аи никога няма да ги намеря за да опиша това чудо. Но смея да твърдя, че имам приятели.Те си знает кой са.ХОРАТА КОИТО ОБИЧАМ СА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ!!! | |
|
| |
Abi шоколадовата админка
| Заглавие: Re: приятелството Нед Юни 17, 2007 10:51 am | |
| и аз обичам много приятелите Имаше момент в училище,когато нямах никого..чувството е ужасно,сякаш си напълно празен..радвам се че нещата вече не са така и всичко се подреди. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: приятелството | |
| |
|
| |
| приятелството | |
|